Resor

Avresa närmar sig

Vi är i Sverige över sommaren, men nu börjar det snart dra ihop sig för avfärd. Det är lite svårt att ta in. Konstigt nog verkar man förtränga det. Vi har drygt två veckor kvar i Sverige, men det känns som om vi ska vara här i minst ett halvår till. Egentligen är det ju inte så dramatiskt att resa. Vi har gjort detta många gånger förr. Man vet ungefär hur det går till, har ganska bra koll på vad man måste komma ihåg att göra innan det bär iväg. Flygbiljetterna till Yaounde i Kamerun är fixade. (Vi flyger in via Kamerun eftersom det är mycket billigare.) Visum fick vi för några dagar sedan. Här och där i lägenheten ligger små högar med saker som ska med och som ska packas ned så småning om. Men det känns som att det är SÅÅÅ långt kvar. Jag är alltid sån här. Jag borde börja planera, börja köpa grejer, börja packa, men jag har ingen lust. Jag skjuter upp det en dag till. En dag till. För att jag vill leva här och nu. Jag vill inte vara på väg förrän jag verkligen är det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.