Resor

Avresan närmar sig…

Plötsligt infinner den sig, den där känslan att nu åker vi snart. Jag är inte den som brukar vara resklar långt i förväg. Snarare lever jag i nuet lite för länge, och tänker på resan som något som ska ske i framtiden. Men så en dag så inser jag: nu är det bäst att ta tag i det här. Och det hände ungefär precis idag.

Kongovisum

Flygbiljetter är så klart ordnade sedan länge. Men nu har också passen kommit tillbaka på posten med visum.

Inköp avresa

Inköp av beställningar till Odzala är påbörjade…

Axel cyklar

…och trots att jag inte vill att mina barn ska växa upp med attityden att den svenska vintern är något man gör bäst i att undvika, slank det idag ur mig när fyraåringen för femtielfte gången klagade på thermobyxorna och reflexvästen:
“Du behöver bara stå ut i tio dagar till. Sen åker vi härifrån!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.