Övrigt

Axel och jag

Axel och jag är bästa vänner i hela världen. Det finns ingen annan i hans liv som är så viktig som jag, och det finns ingen annan i mitt liv som är så viktig som han. Vi vill helst göra allt tillsammans. När han äter ska jag finnas där, och när jag äter ska han finnas där. När han leker med sina leksaker ska jag finnas där, och när jag sitter på mitt kontor och bläddrar i papper ska han finnas där. De långa mörka nätterna är bara uthärdliga om vi får sova i varandras armar, ja, vi tycker faktiskt så mycket om varandra att om jag måste gå på toa mitt i natten så följer Axel med och håller mig sällskap. Det är vad jag kallar verklig kärlek!

Majsvälling är både gott att äta och roligt att gnugga in i ansiktet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.