Resor

Den spanske cyklistens blogg

Oj, jag kom på att jag alldeles glömt bort en grej… Ni kanske minns att jag strax innan jul nämnde en spansk cyklist som kom förbi här under sin resa på cykel genom Afrika. (Egentligen hade han börjat nånstans borta i Sydostasien, jag minns inte riktigt var, och skulle efter Afrika ta sig över till Sydamerika för att fortsätta resan där.) Jag har faktiskt stött ihop med flera cyklister av den här typen under mina år i centrala Afrika. Inte så att det händer var och varannan dag, men det finns ändå ett gäng människor som ägnar sig åt sådana här långresor.

I alla fall, det jag glömt att skriva var att den här spanjoren har en blogg. Nu är jag ingen haj på spanska, och Google Translates översättningar är rätt så kass, men bloggen har väldigt fina bilder. Här finns ett inlägg från ett flyktingläger med centralafrikanska flyktingar i närheten av Batouri, Kamerun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.