Övrigt

Elise 2014 får mig att längta till Emelie 1998

Alltså, min syster bloggar från Gamboula, staden där jag tillbringade stor del av min barndom och tidiga tonårstid, på ett sätt som verkligen får mig att längta tillbaka till tiden då jag bodde där! Sommaren när jag var tretton, strax innan vår familj flyttade tillbaka till Sverige, kretsade min tillvaro kring körövningar och förberedelserna för kyrkans stora generalkonferens i Gamboula. Sommaren -98. Så länge sedan nu, men när jag läser vad Elise skriver är jag tillbaka igen. Det var så här det var. Det är så här några av mina bästa tonårsminnen ser ut. Tänk om jag kunnat åka dit för ett par dagar och få uppleva detta tillsammans med Elise!

Läs hennes inlägg här och här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.