Övrigt

Jag skyller på tekniken…

Det skulle komma bilder, jag vet. Jag skulle kunna skylla på tidsbrist för att de ännu inte kommit. Ingen skulle väl misstro mig om jag säger att det är fullt upp med en nyfödd Axel, en 18 månaders Theo och en pappa som befinner sig flera hundra mil bort. (Tack gode Gud att man har en så snäll familj som ställer upp!) Men jag kan också skylla på tekniken. Datorn vill helt enkelt inte ladda upp några bilder på Axel, jag har försökt minst 20 gånger men resultatet är alltid detsamma: det försöker och försöker och försöker, och sedan kommer det upp en informationsruta som säger att jag har problem med anslutningen. Trots att det inte är något annat som krånglar med mitt Internet. Konstigt, minst sagt. Men tyvärr, några bilder blir det alltså inte tills vidare. Om någon kunnig har ett tips att komma med tar jag tacksamt emot det. Annars väntar jag några dagar innan jag försöker igen. Förr eller senare måste det ju fungera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.