Safari

Barbapappa räddar djuren

En vän här på Irisgatan visade mig en rolig liten film om Barbapappa som räddar några afrikanska djur från elaka storviltjägare. Jag skrattade så jag fick tårar i ögonen. Ni som följt min blogg borde ha förstått att det inte är så här det går till. I alla fall inte hos CAWA. Samtidigt är det faktiskt till viss del ganska träffande karikatyrer. Speciellt gillar jag jaktguiden själv: Snygge Jim. Jag känner faktiskt några guider som inte är helt olika denne macho jägare. Kanske skriver jag mer om dem en annan gång.

Se filmen här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.