Övrigt

Koffi

I somras, i Sverige, när vi var hemma hos Adrian för att fira honom på födelsedagen strax innan vi skulle åka tillbaka till RCA, fick vi frågan om när nästa barn kommer. Vi skrattade lite och sa att det dröjer minst tjugo år. Sedan påpekade Simon att det skulle vara ganska lätt för oss att inte säga något och sedan bara komma tillbaka till Sverige med två barn. Och jag måste säga att det hade varit ganska roligt att göra så. Men, så roligt ska vi inte ha. Här kommer svaret på frågan: Nästa barn kommer någon gång i månadsskiftet april-maj.

För tillfället heter han/hon Koffi (eller Sputnik) och har de senaste veckorna börjat ge sig tillkänna alltmer med lite karatesparkar och kullerbyttor. Vi mår än så länge prima här ute i bushen, och tänker stanna ett bra tag till, men framåt mitten av mars planerar vi att lämna pappa ensam och åka tillbaka till Sverige, jag Theo och Koffi.

Så, då var det sagt. En del av er visste det redan, men nu är det officiellt. Så Charlotte, nu kan du också skriva om det, som du har önskat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.