Resor

Nu börjar resan till Gamboula

Tiden går så fort! Imorgon reser vi mot CAR och Gamboula. Klockan halv åtta imorgon bitti lämnar jag Örebro för att hinna i tid till flyget, som lyfter från Arlanda vid middagstid.

Det har hänt så mycket annat att jag nästan inte hunnit fundera på detta. Men nu när jag packar ner kläder och går igenom min vanliga lilla procedur att fixa tånaglarna (fräscha fötter är en viktig detalj i CAR) överväldigas jag plötsligt av något som måste vara hemlängtan. Det är nästan så att tårarna stiger i ögonen.

Jag tycker att jag med rätta kalla mig en erfaren Afrikaresenär. Det är rätt så mycket som går på rutin i sådana här sammanhang. Men med den här resan är det något speciellt. Jag ska verkligen hem! Hoppas ni hänger med!

Tånaglar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.