Övrigt

Ommöblering och gemenskap

Jag tog visst lite helgledigt från bloggen. Jag hade egentligen inte planerat att göra det men jag fick liksom ingen tid över att sitta vid datorn.

På lördagen möblerade vi om här hemma, så att våra hyresgäster skulle kunna få två rum istället för ett. Vi har ett riktigt stort och rätt avlångt vardagsrum, som vi har tyckt om att ha just så stort och öppet för att få lite rymd. Men nu när det fanns behov av ytterligare ett rum var det faktiskt inte alls svårt att dela av det med bokhyllor och ett draperi så att det istället blev en liten soffhörna och ett sovrum till tonårspojkarna. Medan vi höll på och plockade och bar bord och hyllor och flyttade tavlor gick jag och tänkte på hur mycket hellre jag fyller mitt hem med människor och relationer, än med snygga inredningsdetaljer. Visst är det roligt att ha det snyggt omkring sig, men ändå oändligt mycket viktigare att ha gemenskap! Och jag är väldigt glad att ha fått så trevliga inneboende!

Vardagsrum

På söndagen var vi först i kyrkan, där jag och min syster sjöng och spelade, och därefter satt jag i några timmar med min andra syster hemma hos mamma och pappa och tittade på gamla foton medan de var med Theo och Axel på skid-SM i Ånnaboda. Oj vad trevligt det var! Jag håller på och letar efter bilder från olika perioder i mitt liv till ett inlägg på torsdag när jag fyller 30(!). Bland annat hittade jag den här. Den föreställer mig och mina syskon som sitter på ett hotellrum i Paris, dit vi just kommit efter två år i CAR. Alla tre helt fängslade av… ja, vad då?

Fängslade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.