Övrigt

Ska jag skriva om…?

…det känns ju omöjligt att helt ignorera här på bloggen att det hänt, detta att Erik hamnade i eldstrid med tjuvjägare i Garamba i lördags och blev skjuten i benet. Chockerande och samtidigt inte helt oväntat, oron att något sådant ska hända har jag levt med länge. Men jag tänker inte skriva mer om det. Det är det så många som gör ändå och jag har inget nytt att tillföra. (Här kan man bland annat läsa om vad som hände.)

Jag konstaterar bara att det är gott att han är vid liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.