Övrigt

Projekt etablering i Sverige

Igår skrev jag om att jag flyttar hem. Mentalt alltså. Flyttar hem hit där jag bott i flera år, i Örebro, och släpper för ett tag tanken på att så fort som möjligt ta mig tillbaka till CAR.

En del i detta, som vi kan kalla ”projekt etablering i Sverige” är också ett nytt jobb. Ett jättelokalt förankrat sådant. (Inte.) I Stockholm. På PMU, som administratör inom bland annat humanitärt bistånd.  Med hela världen som arena. Haha, så mycket för att hålla mig inom Sverige.

Detta jobb innebär en del pendling. Två dagar i veckan är jag på kontoret, vilket innebär totalt sex timmars restid tur och retur (och det som är mest tur är att jag kan jobba på tåget). Två dagar i veckan jobbar jag hemifrån.

Just det här med pendlingen har hittills varit lite svårt att få till, vilket man kunnat följa på mitt instagram. (Vill ni följa mig där så hittar ni mitt instagramflöde här till vänster.) Glömda nycklar, glömda datorskärmar och glömda plånböcker har nästan blivit vardag. Och lite långa dagar blir det. Men just nu känns det ändå som en bra lösning, det här jobbet. Det är kul och det ger värdefull erfarenhet. Och trevliga kollegor och många intressanta fikasamtal om läget i världen.

Och så en egen kontorsplats där jag kan sätta upp teckningar från barnen (i väntan på viktiga jobbpapper som ska fylla utrymmet). Bara en sån grej.

IMG_20160331_150305

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.