Resor

Universal Studios i Singapore

När jag är på semester är det svårt att vara helt uppdaterad på CAR och sånt som jag vanligtvis skriver om, så det blir nu lite semester och reseberättelser på bloggen också under några veckor framöver. Ni som läser för att få just CAR-nyheter får väl ta en paus och återkomma i mitten av juli.

Idag var vår första “riktiga” semesterdag, efter resor och annat. Igår morse kom vi fram till Singapore efter en låång flygresa, och sedan tog det oss ytterligare fyra timmar att äta frukost, köpa tunnelbanebiljetter och ta oss fram till hotellet, med det trevliga namnet Hangout @ Mt Emily.

Papporna i sällskapet reste sedan vidare till Australien för att jaga i tio dagar innan vi kommer efter, och kvar i Singapore är nu jag och pojkarna, samt min vän Stina och hennes dotter Vera, lika gammal som Axel. Två mammor med tre barn mellan fem och sex år alltså. Vad gör man då på en plats som denna?

Vårt projekt för dagen var att besöka Universal Studios, ett Disneyland med miljöer från bland annat Madagaskar, Shrek, Jurassic Park och Star Wars. Efter en lite seg start med reströtta barn kom vi igång ordentligt framåt senförmiddagen och fick en riktigt bra dag med åkattraktioner och upplevelser. Ni får här ett litet smakprov i bilder. Klockan är jättemycket nu, så jag måste verkligen sova även om min kropp, som fortfarande är inställd på svensk tid, tror att det är tidig kväll. Glad midsommar på er alla!

Far far away

På väg in i staden Långt långt borta i Shreks värld.

Karusell

Kung Julians karusell i Madagaskar-världen åkte vi många gånger.

Dinosaurie

In i dinosauriens gap…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.