Övrigt

Välkomna till den nya bloggen

Från och med idag bloggar jag på emelienestor.com istället för min tidigare blogg. Mycket är sig likt, lite är nytt. Jag har bytt utseende (igen) men inte innehåll. Jag har tagit bort några sidor, bland annat fakta om Centralafrikanska Republiken, vilket inte kändes relevant. (Säg till om ni saknar det något alldeles oerhört så får jag i så fall lägga till det igen.) I övrigt finns det mesta kvar som det varit tidigare.

Jag förstår att det innebär lite krångel för er läsare, men jag har försökt göra det så enkelt som möjligt för er. Här nedanför kan ni klicka om ni vill följa mig på Bloglovin, vilket i princip är samma sak som att prenumerera på bloggen.

Follow
Gillar ni inte Bloglovin går det även att prenumerera som förut. Det gör ni genom att klicka på ”Lämna en kommentar” över detta inlägg. Längst ner i kommentarsformuläret kan ni kryssa i rutan ”Meddela mig om nya inlägg via e-post.

Gott nytt år!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.