Centralafrikanska republiken - samhälle, politik och vardag

Chinko Project – hjälp ett barn i CAR att få gå i skolan!

Alldeles nyss skrev jag att jag har avvecklat mitt arbete i vårt safariföretag CAWA för att satsa på att studera. Det var sant. Men om någon till äventyrs trodde att jag kunde nöja mig med att “bara” plugga på heltid och vara mamma så kände ni mig inte tillräckligt väl. (Och jag måste nu få tillägga på en gång, för er som undrar, att våra älskade barn inte behöver spendera hela sin vakna tid på dagis – det finns tid över för familjen och vi tar vara på stunderna tillsammans, läser böcker, sparkar i höstlöv, bakar sockerkakor och har det bra!)

Jag nämnde i ett tidigare inlägg vår nya NGO Chinko Project, och att jag har förmånen att få utveckla vårt arbete med lokalbefolkningen. (Jag antar att ni ser sambandet i min nya inriktning: studier i fred och utveckling och arbete med utvecklingsfrågor i ett konfliktdrabbat land..) Jag har också nämnt Chinko Projects skolinsamling, som kan ses som en fortsättning på insamlingen vi gjorde förra året. Nu finns det  ett informationsmaterial om denna insamling: ett brev på svenska med svenska inbetalningsuppgifter, och ett på engelska med internationella inbetalningsuppgifter. Titta gärna på det och sprid!

Help the children in the Chinko area to get back to school english

Hjälp barnen i östra CAR att få gå i skolan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.