Centralafrikanska republiken - samhälle, politik och vardag

Tack för alla era förböner och hälsningar

Jag pratade med Honorine nu ikväll igen. Det var bättre nu sa hon, även om de fortfarande är rädda. Jag framförde alla hälsningar som kommit via bloggen och facebook, och det hördes att hon blev jätteglad att det är så många som tänker på och ber för dem. Jag sa också att hon får sända hälsningen vidare till andra som vi känner i Berberati.

Det finns mycket att säga och jag ska försöka ge en uppdaterad bild av läget imorgon. Nu är jag så trött så trött…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Denna sida innehåller kakor (cookies). Genom att klicka på Acceptera godkänner du att kakorna används.